בורקס בשר ופיטריות







בורקס בשר ופיטריות

החומרים:

500 גר' בשר בקר טחון

פטריות שמפיניון מסוננות וקצוצות- קופסת שימורים אחת קטנה

חופן צנובר

בצל 1 קצוץ דק

בצק עלים מופשר מרודד 2 ק"ג

1 ביצים

רבע כוס שמן צמחי

תבלינים: קורט אגוז מוסקט, רבע כוס פטרוזיליה קצוצה, פלפל שחור, כף אבקת מרק, שומשום לקישוט, קורט קינמון, קורט כורכום, קורט כמון, מלח לפי הטעם



אופן ההכנה:

הכנת המילוי:

למחבת עם השמן חם מוסיפים את הבצל הפרוס ומטגנים עד הזהבה.

מוסיפים למחבת את הפטריות הקצוצות והבשר הטחון ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ- 5 דקות.

מוסיפים למחבת את עלי הפטרוזיליה, ביצה אחת את התבלינים.

ממשיכים לטגן על להבה גבוהה, תוך כדי ערבוב, במשך כ- 10 דקות נוספות. מורידים את המחבת מהכיריים, ומעבירים את התערובת לכלי אחר עד שתתקרר. שומרים את הנוזלים כדי שהבשר לא יתייבש באפייה!

במחבת ללא תוספת שמן לקלות את הצנובר. לערבב הכל ביחד ולשפר טעמים.


להכנת הבורקסים:

לרדד את הבצק ולמלא במלית הקרה.

להכין שלל צורות.  להניח על ניר אפיה בתבנית מתאימה.

להבריש חלבון טרוף במזלג ולפזר שומשום מעל

לחמם תנור לחום 190 מעלות

להוריד חום תנור ל-175 ולאפות עד השחמת הבצק.

בתאבון!

פשטידת פסטה דלת קלוריות. יש דבר כזה!!



וואו. לא להאמין. פשטידת פסטה דלת שומן ודלת קלוריות! וטעימה!!!!
קבלו מתכון שלי, 5 מצרכים 3 תבלינים ואתם מסודרים!!


פשטידת פסטה כרובית וגבינות:
1,100 גרם משקל הפשטידה = 994 קלוריות בלבד!
תבנית 30×40 ס"מ מחולקת ל-9 מנות יפות =110 קלוריות למנה בלבד!!






המתכון:
250 גרם גבינת חמד 3% שומן
200 גרם גבינה צפתית מעודנת 5% שומן
3 ביצים גודל M
3/4 כרובית קטנה מחולקת לפרחים קטנטנים
1.5 כוסות פסטה לפני בישול (איזה סוג שיש לכם הבית ובא לכם!)


אופן ההכנה:
לבשל קודם את הכרובית במי מלח, 

להוציא בכף מחוררת כשהתרככה ולבשל את הפסטה במים של הכרובית- כך היא מקבלת יותר טעם. (וגם חוסך כלים.. חחח)
לאחר מכן לערבב עם הגבינות והביצים. 

לתבל במלח פלפל וטיפונת אגוז מוסקט מגורר.
לערבב הכל יחד.
לשטוח בתבנית 30×40 ס"מ משומנת בספריי שמן.
לאפות 10-15 דקות בחום גבוה (200°c ) בחלקו העליון של התנור. 


                                                                    בתאבון!!



להזמנות: 058-7111771 ענבר (-:
כאן בשבילכם תמיד!