עוגיות תמרים ואגוזים בבצק פריך... ממממממ.....


עוגיות תמרים ואגוזים בבצק פריך... ממממממ.....יש גם במילוי חמאת בוטנים עם שברי בוטנים, במילוי שוקולד, שוקולד לבן, ממרח לוטוס, ריבת חלב ועוד....



והנה לכם גם המתכון:


עוגיות רולדה מהירות תמרים ואגוזים בבצק פריך:
מספר מנות: 50 (3 רולדות)
מרכיבים:
    3 וחצי כוסות קמח (500 גרם)
  1 שקית 10 גר' אבקת אפיה
    ¾ כוס סוכר (100 גרם)

    250 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

    כוס חלב (160 מ"ל)

 1 וחצי כוסות ממרח שאוהבים (ממרח נוטלה עם צימוקים/ ממרח תמרים)

  100 גר' אגוזי קליפורניה שבורים קטן (3 חופנים- חופן לכל רולדה)

הוראות:

    במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח, אבקת אפיה, אבקת סוכר וקוביות חמאה לתערובת פירורית. מוספים חלב ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק אחיד.
    מחממים תנור ל-170 מעלות.
    מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים. מרדדים כל חלק על נייר אפיה מקומח קלות למלבן בעובי ½ ס"מ.
    מורחים במלית הרצויה, מגלגלים לרולדה ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה כשהתפר כלפי מטה. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק.
    מסמנים חריצים במרווחים של 2 ס"מ על הרולדות (להקל על החיתוך לעוגיות לאחר האפיה) ואופים 30-25 דקות עד להזהבה.
    מצננים ופורסים לעוגיות. מקשטים באבקת סוכר ומגישים. שומרים בכלי אטום בטמפ' החדר.