עוגת גזר- קלה להכנה, פרווה, מתוקה ונפלאה!
והמתכון:
(לעוגה קטנה שמתאימה להכנה בתבנית אינגליש קייק, או בכמות כפולה- בתבנית קוגלהוף או כל תבנית עם צורה מעניינת :-) )
*מומלץ כשהעוגה מתקררת לבזוק עליה אבקת סוכר לקישוט. :-)
בתאבון!
בתבנית קוגלהוף מעוצבת. |
הכי קל לקחת איתך כדי לפנק חברים ומשפחה- בתבנית אינגליש קייק חד פעמית (-: |
והמתכון:
(לעוגה קטנה שמתאימה להכנה בתבנית אינגליש קייק, או בכמות כפולה- בתבנית קוגלהוף או כל תבנית עם צורה מעניינת :-) )
1. מערבבים 3 גזרים מגוררים עם 1/2 כוס שמן ו-2/3 כוס
סוכר.
2. מוסיפים 2 ביצים ומערבבים
3. מוסיפים: 1/2
כפית סודה לשתייה, מעט קינמון, 2/3 כוס
קמח תופח.
4. מקמחים את התוספות שרוצים להכניס: שוקולד מגורר, אגוזי פקאן מסוכרים או לא מסוכרים, אגוזי מלך, צימוקים, חמוציות- מה שאוהבים! ומוסיפים לתערובת.
5. מערבבים היטב את הכל יחד ומעבירים לתבנית שבחרנו משומנת בתרסיס שמן קנולה. (אין צורך לרסס הרבה גם ככה יש בעוגה שמן, רק שלא יידבק לדפנות)
6. אופים בטמפרטורה בינונית (175 מעלות) במשך כ-37 דקות, (תלוי בתנור, אני ממליצה לכוון טיימר ל-30 דקות ואז לראות אם כדאי להוסיף עוד 5-7 דקות ולבדוק שוב) עד שיוצא קיסם נקי וטיפה לח. זהירות לא לייבש מידיי את העוגה!
*מומלץ כשהעוגה מתקררת לבזוק עליה אבקת סוכר לקישוט. :-)
כך נראית העוגה לפני הכניסה לתנור |
וכך לאחר האפייה |
בתאבון!!! |
רוצים גם כזו עוגה אך ללא הטירחה והכלים?
אין לכם את הכלים, אתם "ידיים שמאליות" באפייה או סתם לא מתחשק לכם לעמוד להכין?
אין לכם את הכלים, אתם "ידיים שמאליות" באפייה או סתם לא מתחשק לכם לעמוד להכין?
התקשרו עכשיו והזמינו ממני! 058-7111771!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה