קנלוני ממולא גבינות ותרד טרי עם בזיליקום ואגוזים |
היי חברים!
אז התלהבתי מהקנלוני שיצא כל כך מוצלח, והחלטתי להכין גם גרסא חלבית שלו. המתכון הוא שילוב טעמים שלי, ויצא פשוט מדהים!!!
אז אני חייבת לשתף:
קנלוני
ממולא גבינות ותרד טרי עם בזיליקום ואגוזים
החומרים:
1 חבילה קנלוני
ו קופסא גדולה תרד טרי
200 גרם גבינה לבנה
150 גרם קוטג'
300 גרם גבנ"צ מגוררת
200 גרם פרמז'ן טרייה מגוררת
ביצה 1
גבעול גדול של עלי בזיליקום טריים
מופרדים לעלים וקצוצים בינוני
50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
1 צנצנת רוטב עגבניות עם בזיליקום
מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט לפי העין והטעם
אופן
ההכנה:
2. בקערה מערבבים את כל יתרת החומרים למעט הקנלוני ורוטב העגבניות והפרמז'ן. משאירים גם חלק מהגבינה הצהובה המגוררת בצד.
3. שופכים בתבנית מלבנית כשליש מכמות הרוטב
4. ממלאים את הקנלוני בתערובת הגבינות ומניחים מסודר בתבנית.
5. שופכים מעל את שאר רוטב העגבניות
6. מפזרים מעליו את הפרמז'ן המגוררת ומעט גבנ"צ מגוררת.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה