סלט קוסקוס קיצי קר ומרענן ברוטב ויניגרט וטחינה


סלט קוסקוס קיצי קר ומרענן ברוטב ויניגרט וטחינה

אז חג שבועות הגיע, וזהו החג היהודי היחיד שבו אנחנו לא אוכלים בשרי. ואולי באמת אפשר לקחת קצת הפסקה מבשר מידי פעם... אז אני לא אהיה נדושה ואעלה לכם מתכון לעוגת גבינה, מה גם שאני לא ממש טובה בעוגות גבינה אף-על-פי שהן האהובות עליי ביותר.
רציתי דווקא לשתף אתכם במתכון קליל במיוחד שמתאים גם כמנה עיקרית לצמחונים/ טבעונים, גם כתוספת ליד מנה בשרית וגם ליד חלבית. המתכון עצמו הוא פרווה.
מתאים לכל ימות השנה ובעיקר לקיץ!
תהנו!!






סלט קוסקוס קיצי מרענן

חומרים:

1 חבילה קוסקוס סוגת

2 עגבניות, קצוצות

1 מלפפון, קצוץ

1 פלפל אדום (גמבה), קצוץ

1 גזר, מגורר

רבע כוס שמן זית

מיץ מ- 1 לימון

2 כפות טחינה גולמית, רצוי משומשום מלא

6 עלי ריחן קצוצים

10 זיתים מגולענים

מלח ופלפל שחור על פי הטעם



אופן ההכנה:

1. הכינו את הקוסקוס על פי הוראות ההכנה של היצרן.

2. העבירו את הקוסקוס המוכן לקערה גדולה והוסיפו את הירקות. ערבבו היטב.

3. בקערה נפרדת ערבבו את שמן הזית, הטחינה, מיץ הלימון, עלי הריחן, הזיתים ומלח ופלפל שחור על פי הטעם. הניחו לרוטב "לשבת" רבע שעה.

4. צקו את הרוטב על הקוסקוס והירקות וערבבו היטב.


בתאבון!!!



 להזמנות חייגו: 058-7111771
המחיר: 27 ש"ח לחצי ק"ג.  
משלוחים בחיפה-נשר-קריות 

אין תגובות:

פרסום תגובה