חמין מדהים מלא כל טוב, עם שני סוגי בשר בקר, שני סוגי שעועית ועוד הרבה דברים טובים (-:


מה אתם אומרים בא לכם לנגוס בבשר העסיסי המשובח הזה???? אם התשובה היא כן- תנו לייק!
עכשיו רוצים "על באמת"? 
 סיר חמין ענק, עם שני סוגי בשרים, שלושה סוגי קטניות, ירקות שורש, ביצים, שום, ותיבול מלאאאא אהבה!!


סיר ענק של 6 ק"ג מכיל כ-12 מנות ענקיות של 1/2 ק"ג כל מנה!



להזמנות: 058-7111771 

בפייסבוק: https://www.facebook.com/haochel.shel.ima.inbar?ref=hl

באתר הומיפוד - http://www.hommyfood.co.il/cook/23/



ולהלן המתכון:

החמין של אמא ענבר

חומרי הגלם ל- 6 ק”ג חמין! (סיר בישול איטי מלא)

1
בצל
מעט שמן
2
כוסות שעועית לבנה ואדומה שהושרתה במים לפחות 8 שעות
בשר מס' 8, חתוך לקוביות
2-3
חתיכות רגל פרה (אפשר לשים יותר אם אוהבים) למי שאוהב - 2 חתיכות גידים
ניתן להוסיף גם בשר עוף רק חשוב להניח אותו בחלק עליון יותר של הסיר כדי שלא יישרף
7
תפוחי אדמה קטנים, מקולפים
5
ביצים (או לפי מספר הסועדים אבל לא בהגזמה)
2
ראשי שום שלמים
2
כוסות חיטה/ גריסים
תבלינים: כמון , פפריקה מתוקה, אבקת מרק עוף, פלפל לבן ,1 כף דבש או סילאן.

אופן ההכנה:

1. שמים בסיר החשמלי את הבשר עם החומוס עליהם מסדרים את תפוחי האדמה, ועליהם את הביצים ואת ראש השום השלם.

2. מפזרים את התבלינים, ומוסיפים מים רותחים עד כיסוי תפוחי האדמה והביצים.

3. מזלפים מעל את כף הסילאן או הדבש 

4. שוטפים את החיטה ושמים בקערה. מוסיפים 1/2 כפית פפריקה, כפית כמון, 1/2 כפית פלפל לבן, ראש שום ומעל 2 כפות שמן.

5. מערבבים ושופכים לתוך שקית. ממלאים מים עד כפול מגובה החיטה, קושרים את השקית, יוצרים חורים עם קיסם ומניחים בסיר.

6. סוגרים את הסיר ומפעילים. עד הבוקר.

בתאבון!

טיפ: למי שאין סיר בישול איטי יכול לסדר את כל החומרים בסיר ענק איכותי ממתכת כבדה (לא אלומיניום) או בסיר חרס גדול ולשים על פלטה חשמלית מכוסה בשמיכה עבה או בתנור על חום בינוני-גבוה ללא טורבו.

אין תגובות:

פרסום תגובה